Toužíte po nádherné kuchyni, která vám bude dělat jen samou radost? Mít kuchyni znamená nejenom vařit, ale hlavně se v ní musíte cítit dobře a musí se vám líbit, abyste v ní mohli trávit množství času. Já jsem třeba v kuchyni každý den. Někdy vařím dlouho a strávím tady klidně tři hodiny (to v případě, když vařím taková ta složitější jídla, jako jsou vývary, nebo svíčková), někdy zase stačí málo času (to nejčastěji když vařím polévky a takové ty lehčí věci).
Chtěli byste vědět, co nejraději vařím?
- Polévky – ty jsou pro mě snad nejjednodušší variantou a obzvlášť tehdy, když jsem doma i s dcerou a není čas na vyvařování. V takovém případě udělám třeba brokolicovou polévku, kterou má dcerka miluje a mohla by ji jíst každý den. Brokolice je u nás prostě pečená vařená. Dále ještě i dělám pórkovou polévku, která je také moc dobrá, ale brokolicové se nevyrovná. Dcerka má mnohem raději brokolicovou.
- Hlavní chody – nejčastěji dělám zdravá jídla. Špenát, svíčková, koprovka, fazole a tak dále. A věřte mi, že hrozně ráda vařím, a ještě raději si potom to, co uvařím, sním. A když to chutná i dceři a příteli, tak jsem z toho nadšená. Postupem času jsem se naučila vařit tak, aby to i příteli chutnalo, a to mě právě dokáže potěšit nejvíce.
- Pomazánky – občas si udělám i nějakou pomazánku, na kterou zrovna dostanu chuť. Takovým příkladem je třeba sardinková, mrkvová, nebo vajíčková pomazánka.
Samozřejmě se do jídel snažím zařazovat i ryby a občas i hovězí a kuřecí maso. Ale je pravda, že teď moc na kuřecí ani hovězí maso nemám chuť. Vůbec nevím, čím to je a nedokážu si to vysvětlit. Každopádně kuchyně Dušek praha mi ale pomohli s tím, že se ve své nádherné kuchyni, kterou mi vyráběli, cítím opravdu dobře. Navíc ladí i s ostatním nábytkem, takže je to naprostá bomba a jsem spokojená. Tak neváhejte a pořiďte si svou vysněnou kuchyň.